• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Acull i Referents compten amb noves institucions col·laboradores

El Patronat de la Fundació Carmen i María José Godó ha decidit donar suport econòmic al projecte que ens heu presentat, en la quantitat de 8.000€”. Va ser una gran alegria rebre aquest correu per part d’aquesta Fundació col·laboradora que aposta per donar suport al projecte Acull.
La seva generosa aportació permetrà que 4 joves sense ingressos puguin ser acollits en famílies durant 9 mesos.

L’espai d’acolliment temporal de l’Acull s’ofereix a joves migrants que han estat tutelats i els proposa conviure a la llar de persones del territori que ofereixen un entorn familiar. Aquest temps d’acollida facilitarà l’aprenentatge de l’emancipació en la quotidianitat, els mostrarà un model de convivència en una llar, la millora de les competències lingüístiques i la creació d’un vincle estable entre el o la jove i els seus acollidors i acollidores a fi que puguin actuar de referents adults més enllà del període d’acolliment. Tota la relació entre jove i acollidors és supervisada per una persona professional de l’entitat.

 

El projecte Referents també suma complicitats i és que l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, recolza de manera especial, el projecte  Referents_Dona per aquest any 2019, tenint en compte que des dels vincles de mentoria fem una aposta per l’acompanyament de 5 dones referents a 5 noies joves. Les dones referents han esdevingut referents positives per a l’emancipació de les joves extutelades.

 

A totes dues institucions els agraïm molt que hagin sumat el seu suport als projectes de Punt de Referència.

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube