• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

El grup 41 de Referents arrenca amb 15 parelles

41 grups de Referents es diuen ràpid! Mirant enrere prenem conciència d’un projecte que, des de fa 22 anys, ha anat creixent any rere any fins arribar atendre un total de 413 joves, supervisar 413 relacions de mentoria i formar 413 persones voluntàries, mentors i mentores que acompanyen l’emancipació dels joves tutelats.

 

I on esteu avui? Vivint un dels moments màgics del projecte Referents. Aquests dies els i les joves del nou grup estan fent les primeres trobades amb les persones mentores amb qui inicien una relació, d’una durada mínima de 6 mesos. El grup 41 compta amb la participació de 15 parelles de mentoria que s’aniran trobant setmanalment i construint el vincle de confiança necessari per acompanyar la joventut extutelada.

Tant en la formació de mentores com en l’ etapa que ara inicia el grup, l’educadora de referència de joves i voluntariat és la Bàrbara Bort, incorporada recentment a l’equip professional, després de realitzar les seves pràctiques universitàries ajudant al projecte GR16-18. Amb aquest reforç de l’equip, Punt de Referència té la possibilitat d’ obrir 3 grups de mentoria per cada curs que s’inicia, això significa una participació anual d’unes 50 persones voluntàries i 50 joves.

En les properes setmanes, el projecte viurà també el tancament del grup G39 (que el mes de maig finalitza l’etapa amb 9 parelles) i el G40 (finalitzarà el mes de juny amb 11 parelles), uns finals de trajecte que posen en valor tot el que les parelles de mentoria han viscut en aquests intensos mesos i els beneficis de l’acompanyament a partir d’un vincle de confiança en l’itinerari dels joves. En el moment del tancament les parelles de mentoria decidiran si volen continuar la relació de forma natural, sense la supervisió continuada des de Punt de Referència.

 

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalanç socialbalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómaterialmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparamentparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsreutilitzarRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube