• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

El projecte Equinocci tanca la seva etapa a Punt

Han estat 8 anys d’Equinocci des que la Comunitat Sunday va proposar a Punt de Referència engegar conjuntament un projecte en el qual 4 nuclis familiars de Sant Feliu de Llobregat oferien un habitatge on 3 joves extutelats de l’entitat hi poguessin conviure, amb el suport diari de les famílies i la supervisió d’una professional de Punt. Equinocci ha ofert una llar amb a joves més enlla dels 21 anys amb l’objectiu que puguin acabar els estudis abans d’emancipar-se per compte propi.

Des de llavors han passat pel projecte 9 joves en 3 etapes diferents, joves que han pogut aturar-se i centrar-se en els estudis i la cerca de feina, a la vegada que han anat teixint la seva xarxa. Malgrat les oportunitats i les bones vivències durant aquests anys, el projecte també ha encarat moments difícils que finalment han estat aprenentatges per a tothom. De cara al nou curs la Comunitat Sunday es planteja fer un canvi que els empeny a destinar esforços a altres projectes i a anar tancant paulatinament Equinocci tal i com l’hem conegut fins a dia d’avui.

 

 

 

 

 

 

El tancament d’Equinocci ha estat el motiu pel qual la comunitat i Punt de Referència van decidir fer una celebració final, un retrobament per a reconèixer i agrair tot el que la comunitat ha aportat, i compartir un moment bonic. Així va ser com el dia 16 de juny ens vàrem reunir joves, voluntariat i professionals de Punt que han format part del projecte i van expressar, mitjançant dues dinàmiques, tot el que Equinocci els ha aportat. El jovent va explicar que sentien molt agraïment per haver tingut persones a prop i haver sentit que tenien una família.

La trobada va acabar amb un pica-pica i amb unes fotos i uns aprenentatges que quedaran pel record.

 

 

 

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitataculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomunicacioconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PasemancipacióemergènciaemocionalempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehistòriesimmigracióingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmasculinitatsmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatociocupabilitatODSofertaoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismeraprecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordisectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostreSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsvagavoluntariatwebxarxayoutube