• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Els socis i sòcies valoren la feina feta a l’Assemblea General 2021

El passat 15 de juny vam celebrar l’Assemblea anual de socis i sòcies, una cita molt destacada en el calendari. Punt de Referència és una associació i, com a tal, les persones associades són la garantia de la seva existència present i futura.

La trobada, que va ser virtual per segon any consecutiu, va comptar amb la participació de les persones sòcies assistents i amb dret a vot i la Rita Grané, directora, i de la Thaïs Ruiz, que va actuar en el seu doble rol de sòcia i de responsable d’administració i finances. Entre les dues van presentar la memòria de tota l’acció realitzada per l’entitat durant el darrer any, i van presentar els comptes de 2020 i el pressupost de 2021 que l’assemblea va aprovar i que ja es poden consultar al nostre web.

Trobar-nos va servir també per agraïr la tasca del voluntariat i de l’equip professional durant 2020, i totes les persones sòcies i les que han col·laborat econòmicament l’any de la pandèmia. També vam valorar veure’ns les cares amb persones que segueixen de prop els passos de l’entitat però amb qui no havíem tingut ocasió de retrobar-nos.

Aprofitem l’ocasió per animar-vos a fer-vos sòcies i sumar la vostra mirada a la visió de l’entitat, per continuar acompanyant de la millor manera possible al jovent tutelat i extutelat.

 

Novetat: La Mirada de Punt

Ens il·lusiona parlar-vos d’aquest nou procés de treball que té l’objectiu de repensar conjuntament i periòdicament l’argumentari de la nostra entitat. Per arribar a determinar quina és la mirada i la visió de Punt, s’ha iniciat ja un procés participatiu i coral, amb representants de tota la massa social de l’entitat: socis i sòcies, voluntariat, joves i professionals.


En tindreu notícies passat l’estiu, mentrestant, us convidem a llegir la memòria on fem balanç de tot el que hem construït plegades els darrers mesos.

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube