• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Empreses que ens obren oportunitats

A Punt de Referència ens agrada ampliar la nostra xarxa, donar a conèixer la tasca d’acompanyament al jovent al màxim de persones i també aprofitar les oportunitats que obriu les persones que ens doneu suport. En aquest sentit agraïm molt a les persones que doneu a conèixer Punt al vostre entorn i que ens heu obert portes a noves persones, empreses o institucions. Algunes d’elles ens han ofert oportunitats per al jovent, d’altres ens han aportat voluntariat i d’altres ens han donat suport econòmic, ja siguin col·laboracions curtes o bé de llarga durada.

En les darreres setmanes, gràcies a aquests altaveus, hem sumat 5 noves oportunitats.  S’han sumat a col·laborar amb els projectes de Punt de Referència les empreses Axa, CCCB i Cargill Cares i les institucions de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i UPF Solidària, cada una d’elles per diferents mètodes de suport, us els expliquem!

Voluntariat corporatiu
Per mitjà d’un familiar d’una voluntària, aquesta empresa ens ha obert les portes al seu equip professional. Hem anat a fer presentacions del projecte Referents  en els centres de treball d’Axa a Cornellà i Barcelona, i ja hi ha 2 persones del seu equip començant el voluntariat de mentoria en el nou grup G41.

Teaming
Són moltes les persones i empreses que cada mes destinen 1€ de la seva nòmina (o de la nòmina dels seus treballadors/es) per a contribuir amb una entitat social. Aquest any, una persona voluntària de Punt ha presentat els nostres projectes als treballadors i treballadores de CCCB que ens ha triat com a entitat beneficiària. El seu suport ha estat de 1.011€ que hem destinat al projecte GR16-18 per a jovent tutelat. Us agradaria fer aquesta aportació a títol personal? Ho podeu fer clicant aquí.

Fons de solidaritat
Hem tingut el plaer (gràcies a una persona sòcia que hi havia treballat) de conèixer Cargill Cares, una empresa que, interessada en el nostre espai d’estudi del projecte MentorHabilitats, ha decidit col·laborar-hi amb un donatiu de 2.500€ del seu fons de solidaritat. Un suport que ens permetrà becar a 5 joves per a que puguin tenir suport als seus estudis durant 1 any.

1% Solidari
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya utilitza aquesta fórmula que aporta un 1% dels seus beneficis anuals a entitats que treballin per una causa escollida. En la convocatòria d’aquest any el projecte GR16-18 ha obtingut un suport de 2.612€ de la categoria: Joves Migrats que van sols

Convocatòria d’ajuts d’entitats o fundacions solidàries
La plataforma UPF Solidària, que cada any obre una convocatòria d’ajuts econòmics ens ha concedit un donatiu de 2.500€ per a l’execució del projecte MentorHabilitats.

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube