• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

JOVESxJOVES rep un donatiu, des d’Hamburg

L’empresa on treballo fa donatius cada any per Nadal a vàries ONG’s des de la nostra oficina principal a Alemanya. He proposat incloure Punt de Referència a la llista aquest any i us han acceptat

El correu que ens enviava la Martina (voluntària al projecte Referents) ens va omplir d’il·lusió. A Punt ens agrada que les persones implicades a l’entitat hagin tingut una experiència i un record positius acompanyant al jovent en el seu camí cap a l’emancipació. De vegades, quan el record és positiu a algunes persones volen continuar donant suport a la tasca de Punt, i troben altres vies per fer-ho.
El donatiu de l’empresa on treballa la Martina ens demostra que darrere de la seva proposta, hi ha la convicció d’una persona que està satisfeta amb el que ha conegut de l’entitat i així ho fa saber a les persones del seu entorn. Sovint, també gràcies a elles trobem nous espais i arribem a més oportunitats per donar suport al jovent tutelat i extutelat. Aquest és el millor regal!

 

Què farem amb el donatiu?

L’empresa Fr. Meyer’s Sohn (GmbH & Co.) KG ens ha fet arribar un donatiu, l’import del qual destinarem a la posada en marxa del nou projecte de participació del jovent: JovesxJoves. Serà un espai de trobada grupal on els nois i noies podran desenvolupar vincles entre iguals, fer activitats per a construir el seu propi discurs (què volen explicar al món?) i comunicar-ho des d’Instagram i també mitjançant una acció de participació social. Aviat us podrem explicar com està funcionant!

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalanç socialbalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldirecciódiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraeidEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçesmessespaiespanyaestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómaterialMC+memòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatsorigenspalau de la músicaparamentparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaqualitatracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareportatgereptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsreutilitzarRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordisatmiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocietatsocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuporttalaiaTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagaviatgevisitavoluntariatwebxarxayoutube