• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

La Fundació Torres beca la participació de dos joves al projecte Acull

Bones notícies! El mes de setembre s’iniciaran 3 nous acolliments de persones joves que han migrat i no tenen xarxa al país d’arribada. Dues d’aquestes relacions d’acollida es podran realitzar gràcies al suport de la Fundació Família Torres, que des dels seus inicis ha prioritzat destinar les seves ajudes en projectes orientats a la protecció de la infància mitjançant llars d’acollida per a joves amb risc d’exclusió, i també orientats al suport educatiu d’aquests.

El darrer any el projecte Acull ha generat 5 relacions de convivència. Les famílies acollidores aporten estabilitat emocional i sostenen l’esforç i la motivació necessaris per tenir èxit en el seu procés d’emancipació.  Alhora, viure en una llar i sentir-se recolzat ha tingut un impacte molt positiu en el jovent, ja que tots ells han aconseguit els seus propòsits: estudiar una carrera o trobar una feina.

Des de Punt de Referència valorem molt poder comptar amb noves entitats, empreses i fundacions que s’impliquen directament amb els i les joves, una altra manera de col·laborar en el futur del col·lectiu al qual donem suport.

Recordem també que el dia 12 de juny celebrarem una conferència per a persones interessades en conèixer l’Acull en més profunditat. Cerquem noves persones acollidores, ens ajudeu a fer-ne difusió?

Us deixem amb les vivències que l’Eliana i la Maria (han estat convivint durant 9 mesos) ens han fet arribar.

 

 

ELIANA (jove acollida): Aquesta experiència que he viscut amb Punt i amb la Maria m’ha fet sentir bé des del primer dia. Amb la Maria hem gaudit de moltes coses: els bons moments i també en els moments difícils ha estat com una germana gran per a mi. És una persona amb la que em sento protegida, sé que la tindré al costat sempre, per qualsevol cosa que em pugui fer mal o que em preocupi.

MARIA (acollidora): Eliana formará parte de mi vida, de una manera u otra, SIEMPRE. Es la mejor decisión que he tomado”

 

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube