• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

La Trobada Anual, un dia per a celebrar!

Cada any Punt de Referència reuneix joves, voluntariat, sòcies i persones que ens envolten en el dia a dia de l’entitat per a gaudir de manera conjunta del final de curs i de l’arribada de l’estiu. La trobada anual  és la festa de totes, la que ens fa compartir i celebrar la part positiva de tot el que ens ha passat els darrers mesos.

Aquesta vegada ens trobàvem la tarda del dia 20 de juny al claustre de NunArt al barri de Gràcia. A mesura que les persones arribaven escrivien el seu nom en una cartolina blava, verda o groga. Els tres colors de la cartolina van dividir els assistents en 3 grups, que van mantenir-se en les activitats posteriors: La primera activitat proposava que cada persona es presentés a la persona del seu grup de qui li havien donat el nom. Una activitat de memòria per a conèixer-nos una mica més.

Celebrem les metes aconseguides, individuals o col·lectives.

Quins són els ingredients que et fan aconseguir les teves metes? Els somnis i la xarxa de suport deuen ser dos elements clau per a fer-ho, per aquest motiu les 3 següents activitats (dinamitzades per l’equip de Creart) ens van fer plasmar, mitjançant expressions artístiques, la importància d’aquests pilars.

Els somnis van quedar recollits a l’arbre dels desitjos, un primer espai on reflexionar individualment sobre tot allò que volem aconseguir: amistat, llibertat, igualtat, poder ajudar a altres persones…

 

La segona activitat proposava, sumar als somnis, la possibilitat de comptar amb una xarxa de suport. Mitjançant l’expressió corporal cada grup representava els valors del respecte, del diàleg, de l’amistat, de rebre atenció, de comunicar-se amb els altres, com a elements rellevants per aconseguir arribar a les metes gràcies a les persones que ens fan costat.

Per últim, la tercera activitat permetia explotar la creativitat de forma lliure i individual. Mitjançant material de diversos teixits, formes i colors cada persona va poder representar les seves alegries i els fets dels quals estan orgullosos/es d’haver aconseguit. Mireu quina cortina d’èxits!

 

  

 

La trobada va finalitzar amb el berenar, un moment per a poder parlar amb les persones assistents. Moltes gràcies, un any més, per venir a la trobada. L’equip de Punt de Referència us desitja molt bon estiu!

 

 

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalanç socialbalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómaterialmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparamentparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsreutilitzarRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube