• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

L’abans i el després dels i les joves de Punt

Comencem el curs amb totes les energies posades en la rebuda de nous joves i nou voluntariat que formarà part dels projectes de mentoria de Punt de Referència, que estan a punt de començar.

Aquesta vegada però, hem volgut aturar-nos un moment i reflexionar amb els i les joves que ja han passat pels nostres projectes, com estan ara, què els ha aportat haver estat aquests mesos participant a Referents, a MentorHabilitats o al GR16-18. Ha estat un procés molt interessant que hagués estat impossible sense la col·laboració de Tomando Conciencia, que s’ha involucrat en entendre els aprenentatges dels i les joves, i ens ha ajudat a fer difusió del missatge dirigit a altres joves tutelats que potser algun dia es decideixen a venir a Punt de Referència.

 

 

 

 

 

 

 

 

La Kathe ha participat a Referents, en Joel a MentorHabilitats i en Youssef al GR 16-18, 3 projectes de mentoria pensats per cobrir diferents necessitats. Vols conèixer la seva experiència viscuda a Punt de Referència i en quins aspectes ha canviat la seva vida? Tomando Conciencia els ha capturat en aquests vídeos, esperem que us agradin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de Punt de Referència volem tornar a agrair a Tomando Conciencia la seva implicació en ajudar-nos a arribar a més joves. Dies després de llançar els seus vídeos ja es noten els primers resultats!

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitataculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomunicacioconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PasemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmasculinitatsmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismeraprecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordisectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostreSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavoluntariatwebxarxayoutube