• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

L’equip de gestió: qui el forma i com treballa?

Si ets voluntària o jove hauràs tingut poques ocasions per conèixer la part de l’equip de l’entitat més invisible: l’àrea de gestió.

Una bona gestió de l’entitat és el coixí de suport perquè pugui donar-se allò més important, l’acompanyament al jovent i al voluntariat.  Per aquest motiu avui teniu l’oportunitat de conèixer qui som i com treballa aquest equip. Està format per 3 persones: la Rita, directora, la Thaïs, gestora administrativa i la Berta, tècnica de comunicació.

 

La direcció
La Rita assumeix diverses funcions: representa a l’entitat a nivell institucional; no es perd reunions, actes o formacions on Punt de Referència pugui aportar coneixement o generar sinergies estratègiques.

A la nostra entitat la direcció s’encarrega, també, de cercar els fons que en garanteixin la sostenibilitat, presentant Punt de Referència a convocatòries de subvencions o premis i construint vincles amb empreses col·laboradores. Compta amb el suport de la resta de l’equip de gestió i del grup de treball de captació de fons, format per membres de la Junta.
Per últim, dirigeix l’equip humà professional i fa de pont entre aquest i la Junta, portant d’un equip a l’altre els temes que s’hagin treballat i ajudant a prendre decisions a tots dos espais.

 

La gestió comptable i administrativa
La Thaïs és l’encarregada de portar els números al dia, i és qui posa sobre la taula els resultats econòmics de l’entitat.
Les seves hores de feina les dedica a portar a comptablilitat al dia,  fer un seguiment acurat de la tresoreria i de l’execució del pressupost anual, els pagaments a proveïdors i treballadores i el seguiment dels cobraments de facturació i quotes de sòcies.

També treballa conjuntament amb la direcció per presentar sol·licituds de subvencions i fer-ne les corresponents justificacions.

 

Comunicació

La Berta és qui procura fer visible la tasca de l’entitat i donar a conèixer la realitat del jovent tutelat i extutelat. Entre les seves feines hi ha la d’actualitzar els continguts del web, gestionar les xarxes socials, redactar notícies i incorporar-les al butlletí mensual L’Apunt, elaborar material gràfic, fotogràfic i audiovisual, redactar i enviar notes de premsa i portar la veu de joves i de l’equip de Punt de Referència als mitjans de comunicació. També participa de la posada en marxa de les campanyes de cerca de voluntariat.

 

Ah, i quan el local reclama un canvi de mobles, penjar unes cortines o un repàs de pintura, ens posem roba de feina i canviem l’ordinador pels pinzells, si cal!

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalanç socialbalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldirecciódiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraeidEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçesmessespaiespanyaestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómaterialMC+memòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatsorigenspalau de la músicaparamentparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaqualitatracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareportatgereptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsreutilitzarRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordisatmiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocietatsocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuporttalaiaTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagaviatgevisitavoluntariatwebxarxayoutube