• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Les millores en competències tenen lloc a MentorHabilitats 

El projecte de MentorHabilitats també acaba el seu curs amb l’arribada de l’estiu i és per això que el dia 13 de juny feia la seva última trobada conjunta entre joves i mentores i mentors del projecte i voluntariat del taller d’estudi.

Després de trobar-se setmanalment durant 9 mesos (tant en trobades informals de mentoria u a u, en activitats grupals com al taller d’estudi) el grup tenia ganes de poder acomiadar-se fent un repàs de tot el que ha viscut en un espai per reflexionar sobre els aprenentatges que els ha aportat el curs.

 

Aquell dia el grup es va trobar a un dels espais de la Fundació Jaume Bofill. Allà els esperaven dues activitats: en la primera cada persona havia de pensar en 3 competències o habilitats que han adquirit participant en el projecte. La segona, en canvi, proposava que agraïssin a les altres persones del grup els moments o gestos compartits en aquest temps. Els i les participants a MentorHabilitats van tancar el curs absorvint totes les coses positives que ha tingut participar al projecte i construir aquesta nova xarxa de persones.

 

 

 

 

Enguany des de Punt de Referència hem apostat per un espai setmanal de suport a l’estudi en el marc del projecte de MentorHabilitats. El jovent ha compartit que és un espai molt ben valorat en el qual es sentien acompanyats per afrontar els reptes formatius i que els ha motivat a seguir amb la seva trajectòria educativa. A banda de l’espai d’estudi, les trobades informals de mentoria han permès que el jovent aprengui la llengua, conegui llocs de Barcelona, i agafi responsabilitat del seu camí cap a l’edat adulta.

Més enllà de les experiències personals recollides en aquesta trobada final, el projecte ha anat recollint dades que confirmen, un any més, que el jovent millora la seva trajectòria formativa participant en el projecte. Aquest curs un 73% d’ells/es han aprovat els estudis i un 52% ja saben quines formacions realitzaran a continuació.

Volem donar les gràcies a la Fundació Jaume Bofill per haver-nos facilitat l’ús del seu espai, que ha permès que l’activitat es pugui realitzar amb molta comoditat.

 

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalanç socialbalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómaterialmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparamentparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsreutilitzarRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube