• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Punt de Referència entra a la Junta de la Taula del Tercer Sector Social

La conjuntura actual marcada per la crisis social, sanitària i econòmica provocada per la COVID-19 ens condueix cap a un escenari de molta incertesa i alta complexitat, on les persones en situació més vulnerable poden ser les principals damnificades si no acaben esdevenint una veritable prioritat en la implementació de polítiques públiques per part dels diferents Governs i Administracions. Així doncs, i davant d’aquest context, necessitem un Tercer Sector Social fort i unificat capaç de combatre totes les desigualtats.

 

I per enfortir el sector, FEPA, la Federació que representa el col·lectiu de jovent extutelat,vam presentar la candidatura i hem entrat a formar part de la Junta directiva de la Taula del Tercer Sector Social. A la Junta directiva de la Taula hi assistiran, en representació de de FEPA en Ferran Rodríguez, director de Fundació Eveho i President de FEPA i la Rita Grané, directora de Punt de Referència.

Hem pres la decisió per defensar els drets del jovent extutelat en aquest nou espai, perquè com a entitat i com a sector ens permet fer més incidència als espais de decisió, portar la veu del jovent a les taules de debat, reivindicar els seus drets, i dedicar-nos encara més a millorar les oportunitats de vida d’un col·lectiu en situació vulnerable en la nostra societat.

El context d’emergència social derivat de la COVID-19 ens exigeix també més perseverança i tenacitat per acompanyar al jovent en moments adversos.
Hi serem, amb la mirada posada en obrir més oportunitats per garantir la igualtat d’oportunitats del jovent en el camí cap a la seva emancipació. Entomem doncs, una nova responsabilitat que estem segures que aportarà llum i nous camins per treballar pels nois i noies extutelats.

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabalmabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcentracióconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehabitatge cooperatiuhistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmatarómemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatnovetatsociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostresostre cívicSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube