• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Quin camí emprèn el GR? Entrem en el procés creatiu del grup

El grup del projecte GR16-18 encara en un dels moments més dolços i interessants del curs, us l’expliquem!

Com heu anat sabent, la primera meitat del curs els i les joves han pogut aprofitar els dies de GR per a conèixer-se, establir els primers vincles de confiança, consolidar les ganes de participar en el projecte, agafar coneixements fotogràfics i habilitats personals i relacionals. Haver assolit junts aquestes fites és clau per encarar la segona part del curs amb una bona base participativa i de cohesió de grup, i resulta un bon entrenament per encarar la creació de la seva pròpia exposició fotogràfica.

Tot a punt per a la creació col·lectiva

Aprofitant la capacitat de reflexió i l’energia del grup, el GR ha començat a idear la seva exposició fotogràfica, que s’inaugurarà el dia 11 de juny a l’Espai Francesc Català Roca.
Els propis joves han posat sobre la taula aquelles temàtiques de les que els agradaria que tractés l’exposició i per tant les seves fotografies. Els prejudicis, el pas del temps i les incerteses del futur són algunes de les preocupacions més fortes i més compartides entre el jovent del GR que viu amb angoixa l’arribada de la majoria d’edat. Aviat us donarem detalls de la temàtica triada!

 

Millorant la tècnica fotogràfica

Com a novetat respecte l’any anterior, el GR16-18 ha pogut comptar (sumades a les sessions educatives amb Photographic Social Vision), amb una classe magistral sobre tècnica fotogràfica a càrrec de Roberto Alcázar, formador de Casanova Fotografia, empresa col·laboradora de Punt.

 

Activitats que enriqueixen la mirada

Aprendre dels altres sempre és enriquidor, per aquest motiu les dues properes setmanes el GR col·laborarà amb alumnat del curs d’Integració Social de l’Institut Miquel Tarradell que farà un Aprenentatge i Servei apropant-se a la nostra entitat i elaborant conjuntament amb nosaltres i amb l’equip educatiu del CCCB, un producte cultural a mida que s’exposarà al propi museu. Aquesta experiència segur que aporta idees i aprenentatges que els joves tindràn en compte en el seu procés creatiu de l’exposició de fotografia.

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitatactivitatsaculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomptescomunicacioconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PaselectricitatemancipacióemergènciaemocionalemprenedoriaempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgèneregènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehistòriesimmigracióimpacteingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmascilismemasculinitatsmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatociocupabilitatODSofertaofertesoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismerapre-generationsrecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordiSchneider ElectricsectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasòciessocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostreSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsUDGvagavisitavoluntariatwebxarxayoutube