• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Ser-hi, també per Nadal

El mes de desembre és especial. Un mes per a retrobar-nos, per a compartir i sovint per fer balanç del que ha estat l’últim any i començar el següent amb energia i propòsits renovats.

A Punt de Referència hem volgut aprofitar aquestes Festes per proposar a les persones joves tutelades i extutelades i a les persones voluntàries que les acompanyen a donar forma als seus desitjos pel nou any i, el mes important, a compartir-los a les xarxes socials.

Compartir desitjos, compartir moments, compartir el camí. D’ això tracta Punt de Referència, d’oferir persones professionals i voluntàries que fan costat als i les joves tutelades i extutelades que es proposen tirar endavant, siguin quins siguin els seus reptes.

“Aprovar el PFI”, “seguir envoltada de persones tan genials com el 2018”, “aconseguir els meus papers”, “llegir més llibres i obrir el meu propi negoci”, “parlar anglès” o “ser bona persona”: el hasthag #2019aPunt ha recollit els millors desitjos pel 2019. Aquests dies ens ha omplert enormemement rebre desitjos de les persones joves que abarquen des de la felicitat de les petites coses a les preocupacions per a un procés d’emancipació imminent, prematur i forçat per l’arribada de la majoria d’edat.

En un camí gens senzill cap a l’edat adulta, Punt de Referència hi serem amb projectes de mentoria, d’habitatge i de seguiment socio-educatiu, però també hi serem per Nadal, hi serem quan vulguin compartir les seves inquietuds, els seus somnis, els seus fracassos i els seus èxits.

Tags CLOUD

10X1019922019202020218 de marçacollidaacompanyamentactivitataculladministracióagbarajutsalegriaalemanyaaliançaAmbTuamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavaluacióavisAxabarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampanyescampuscasacatalàcccbcelebraciócircuitcivismecohabitatgecol·laboraciócol·laboracionscomunicacioconcertcongrésconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19covid19creativitatcriicrisicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdigitarldiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdonesdreteconomiaeducacióeducadoraEL PasemancipacióemergènciaemocionalempresaempresesentitateocnomicaEquinocciequipequip professional. acompanyamentescapadesesforçespaiestiuestrangeriaestudiestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfamíliafeinafeminismeFEPAfestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgènovagestiógrgr16.18gratisGrèciagrupguadalajaraguardóhabitatgehistòriesimmigracióingressosinsercióinternacionalItàliaitinerarijornadesjovejoventjoventutjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarllars El Paslleillei estrangeriallengualleurelloguermagiclinemaltractamentmambréMartmasculinitatsmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmigrants. racismemiradesmirgantsmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisnovetatociocupabilitatODSofertaoficinaÒmniumOpcionsoportunitatoportunitatspalau de la músicaparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremipresencialitatprobitasprofessióprojecteprojectespuntpunt de referènciaracismeraprecercarecursreferentsreferents extutelatreformesrefugiatsreglamentRenda GarantidarèplicareptesresidènciaresiliènciarestaurantresultatsRotarysalessalut mentalsant joan de déusant JordisectorsegellseguimentsellosensellarismesevillasocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsostreSullivansummitsupervisiósuportTarragonaterapiaTorrestrajectetrasllattreballtrobadatutelatutelattutelatsvagavoluntariatwebxarxayoutube