• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Un nou acord per millorar la inserció laboral de jovent amb discapacitat

La Fundación Grupo Sifu impulsa diversos programes per tal que les persones amb discapacitat física o intel·lectual reconeguda puguin accedir a orientació laboral, a formacions, a ofertes de feina i, en definitiva, a la plena integració.

Hem parlat en diversos articles de les dificultats que el jovent extutelat pateix per accedir al mon laboral, però no hem fet especial menció d’aquells que sumen un factor que ho dificulta encara més: el fet de tenir algún tipus de discapacitat.

Per a fer front al problema, Punt de Referència i la Fundación Grupo Sifu hem signat un acord de col·laboració.  Aquest acord  obre nous camins d’actuació que afavoriran i incrementaran la integració de jovent amb una discapacitat reconeguda (mínima del 30%). Així el jovent tindrà accés a la borsa de treball i al programa d’inserció laboral de la Fundació Sifu.

Estem convençudes que aquest conveni és el primer pas per a una col·laboració que segur que donarà nous fruits. Ambdues organitzacions som inquietes i innovadores, pel que ja estem parlant de noves propostes dirigides a afavorir la inserció laboral del jovent tutelat i extutelat.

 

Tags CLOUD

10X1020198 de marçacollidaacompanyamentactivitataculladministracióagbaralegriaalemanyaaliançaamicsamics d ela gent grananiversariassembleaateneaavisbarçabarcelonabarcelonèsberenarbibliotecabmlcalidacamp de treballcampamentscampuscasacccbcelebraciócol·laboraciócol·laboracionscomunicacioconcertconsultoriaconsumconvenicoronaviruscovidcovid-19criicuracursdebatdecoraciódespesesDGAIAdiari AradiscapacitatdiscursdocumentaciódonatiudonatiusdoneseconomiaeducacióeducadoraEl PasemancipacióemergènciaemocionalempresaempreseseocnomicaEquinocciescapadesespaiestiuestrangeriaestudiseuropaexcursióèxitexposicióextutealtsextuteladesextutelatextutelatsfeinafeminismefestafinançamentfonsformaciófundaciófutbolfuturgènovagestiógrgr16.18gratisgrèciagrupguadalajarahabitatgehistòriesimmigracióinfànciaingressosinsercióinternacionalitàliajornadesjovejoventjovent tutelatjovesJOVESxJOVESjuntala caixalaboralllarLleilloguermagiclinemaltractamentmambrémasculinitatsmemòriaMENAmenorsmentorhabilitatsmentoriamentoringmentorsmigraciómigradesmigrancionsmigrantsmiradesmnentoriaMontserratmossosmúsicanegocinienoiesnoisociODSofertaoficinaÒmniumOpcionsoportunitatpalau de la músicaParlamentparticipaciópastisseriaperiodismepispisosPremiprobitasprojectespuntracismerapreferentsreformesrefugirefugiatsreptesresiliènciaresultatssalessant joan de déusant JordisegellsellosensellarismesevillasocissolidariSolidaritatsolitudsosracismesostenibilitatsuporttallerterapiaTorrestrajectetransparènciatrasllattrobadatutelatutelattutelatsvagaversembrantvoluntariatwebyoutube